Velkommen til 2021.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 08 januar, 2021

header-picture

Vi havde egentligt forestillet os og håbet på, at alt igen var nogenlunde normalt, når vi ramte 2021, og at det primære fokus nu skulle være at hjælpe dig og vores øvrige kunder med at reducere energiomkostninger og øge bæredygtigheden i jeres virksomheder.

Men det lader til, at vi må tage endnu en omgang med COVID19-restriktioner, inden både sygdommen og de dertilhørende restriktioner langsomt, men sikkert bliver minimeret – og det meste kommer tilbage til normale tilstande.

Et par ord om 2020

2020 var på mange måder et underligt år ikke bare for Scanenergi A/S, men for de fleste. I dette omskiftelige år lykkedes det igen Scanenergi at øge tilfredsheden blandt vores kunder, og selvom vi efterhånden er blevet forvænte med stigninger i kundetilfredsheden, ved vi også, at det ikke kommer af sig selv. Vi er bevidste om, at det kræver hårdt arbejde at fastholde niveauet – og endnu mere at forbedre det.

Læs blogindnlægget ”Kunder ved Scanenergi viser øget tilfredshed igen”

Det blev også året, hvor vi sammen med jer satte yderligere fokus på bæredygtighed, brugen og værdien heraf. Det fortalte vi om i flere blogindlæg fx:

Forventninger til 2021

Det lader til, at elpriserne fortsætter den opstigning i starten af 2021, som de påbegyndte i slutningen af 2020. Det giver nye muligheder, som vi sammen med jer skal prøve at udnytte bedst muligt, og vi er allerede i gang.

Senest har vi fx lavet et samarbejde med Autobranchen Danmark, hvorfor vi i de kommende måneder vil gå i dialog med de enkelte medlemmer for at sikre rette fokus på energioptimering, elpriser og bæredygtighed.

Vil du høre mere om mulighederne for et samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

COO

Emner: Bæredygtighed, Elpriserne, Kundetilfredshed

Seneste blogindlæg:

Markedsrapport uge 3 2021

read more

Grøn energi - den højeste standard

read more

Velkommen til 2021

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER