Velkommen tilbage.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 04 januar, 2024

header-picture

Det er blevet 2024. Vi er på vej mod mere lys og varme, men inden da skal vi (hovedsageligt jyderne) tilsyneladende igennem en periode med megen sne og dertilhørende trafikale udfordringer.

2024 bliver anderledes end de fleste år for Scanenergi – det er året, hvor vi forventeligt får nye ejere, når konkurrencemyndighederne forhåbentligt snart har godkendt vores overdragelse til NRGi.

Vores kunder og medarbejdere kommer umiddelbart ikke til at opleve de store forandringer i relationen til Scanenergi. Vi bliver boende i Ikast og fortsætter med at gøre vores ypperste for at hjælpe erhvervslivet med at vælge de rigtige el-aftaler og det rigtige energiforbrug med dertilhørende CO2-udledning.

Vi stræber stadig efter: At blive danske virksomheders foretrukne leverandør af el og energiløsninger.

Udviklingen de sidste år

For ca. 20 år siden arbejdede Scanenergi udelukkende med at levere el til danske virksomheder. Siden fik vi et stort fokus på at hjælpe virksomheder til at minimere energiforbruget – og senest har vi oplevet et stort ønske om rådgivning, så virksomhederne kan styre og dokumentere deres CO2-udledning bl.a. for at sikre den bedst mulige konkurrenceevne.

Grundlæggende er det blevet mere ”bøvlet” at være virksomhed i Danmark – løsningerne er mange, og nogle bedre end andre. Vi har 25 års erfaring i at drive forretning med fokus på energi og forbrug, og forstår derfor virksomhederne og er klar til at hjælpe.

Læs også seneste rådgivernyt: Opsummering 2023 og et kig ind i 2024

Næste markedsrapport er på vej

I næste uge udkommer årets første markedsrapport, som giver indikationer af, hvad vi skal forvente af prisen på el i indeværende og kommende år.

Kan du ikke vente, kan du læse vores seneste markedsrapport. Samtidig kan du glæde dig (dog begrænset) over, at SPOT-prisen for de første dage i år har et gennemsnit på ca. 350,- MWh.

Vil du være helt sikker på, at du betaler det rigtige for din energi, bør du desuden overveje at få et tariftjek.

Vi er klar til at hjælpe dig – kontakt os til en snak om dine muligheder.

GODT NYTÅR

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Energibesparelser, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Rådgivernyt uge 8 – Sådan kommer du i gang med energioptimering i din virksomhed

read more

Markedsrapport uge 6 2024

read more

Er en el-aftale farlig?

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER