Tariftjek.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 23 november, 2023

header-picture

Vores vision er at være danske virksomheders foretrukne leverandør af el og energiløsninger. Det indebærer bl.a., at vi er gode til at informere om relevante tiltag, der kan gavne virksomheder, og forhold, der kan ”ramme” virksomhederne positivt som negativt.

Senest har vi informeret vores kunder om risikoen ved ikke at være fortrolige ved de tariffer, der følger virksomhedens elforbrug.

Det kan du læse mere om her:

Tarifferne er igen blevet vigtige, relevante og fylder en betydelig del af den månedlige el-faktura.

Nye tariffer – og hvad så?

Når tarifferne stiger i visse perioder af døgnet, har det en betydning for din virksomhed. Vi er med på, at der er meget, vi ikke kan gøre noget ved, men det er vores erfaring, at der er noget at gøre. Hvad det betyder for dig, finder vi ud af ved at stille to spørgsmål:

  • Kan virksomheden bruge mindre energi generelt?
  • Kan virksomheden minimere forbruget i de dyreste timer?

Vores rådgivningsafdeling er heldigvis gode til at hjælpe vores kunder med både at minimere forbruget og optimere på forbruget hen over døgnet af hensyn til både elpriser og tariffer.

Se mere om vores energirådgivningsydelser

Bliv afregnet i de rigtige tarifgrupper

I udgangspunktet ønsker ingen netselskaber at snyde deres kunder, men vores erfaring er, at det hænder, at virksomheder bliver afregnet til forkerte tariffer. Det er svært (for ikke at sige umuligt) for den enkelte virksomhed at gennemskue, om man bliver afregnet korrekt.

Hos Scanenergi har vi lyttet til vores kunder, og lavet et produkt der sikrer, at din virksomhed bliver afregnet korrekt på alle aftag. Vi kalder det Tariftjek.

Tariktjek er en ydelse, der sikrer, at I bliver afregnet i de rigtige tarifgrupper – og skulle I ikke blive det, tager vi den direkte kontakt til jeres netselskab. Her gør vi opmærksom på, hvorfor vi mener, at et eller flere aftag bør ligge i andre tarifgrupper.

Modsat andre løsninger i markedet afregner vi ikke vores kunder efter ”No Cure No Pay” princippet, af den ene årsag, at vi mener, at en kompensation fra dit netselskab udelukkende skal tilfalde dig.

Læs mere om tariftjek

Skal vi tage et kig på dine tariffer? Kontakt os til en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Energibesparelser, Tariftjek

Seneste blogindlæg:

Rådgivernyt uge 8 – Sådan kommer du i gang med energioptimering i din virksomhed

read more

Markedsrapport uge 6 2024

read more

Er en el-aftale farlig?

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER