Nye produkter på vej.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 27 juni, 2024

header-picture

Sommeren er over os, og der er meget at nyde hos Scanenergi.

Vores kunder er blandt landets mest tilfredse erhvervskunder, kollegerne i Scanenergi er glade, vi har en økonomisk sund forretning, og vi er blevet solgt til NRGi koncernen – så måske burde vi bare nyde livet og tage en slapper.

Men vi bruger i stedet tiden på at sikre, at vi også i fremtiden har glade kunder og en sund forretning. I den forbindelse vil jeg her fortælle jer om 4 nye produkter, vi forventer at introducere straks efter sommeren.

 

PPA-aftale

PPA står for Power Purchase Agreement og er i virkeligheden blot en elaftale mellem en virksomhed, der producerer grøn strøm, og en virksomhed, der ønsker at aftage denne produktion.

Produktet er populært, fordi det kan levere sporbar grøn strøm til en delvist sikker pris.

Hvis en dansk virksomhed køber en PPA-aftale fra Scanenergi, er der en række fordele:

  • Virksomheden understøtter vedvarende energi
  • Virksomheden kan markedsføre indsatsen med materialer leveret af Scanenergi
  • Virksomheden opnår delvis sikkerhed mod prisudsving

Vi har de seneste år observeret udviklingen af PPA-løsninger til danske virksomheder, og på den baggrund vil vi i vores løsning være specielt grundige i kommunikationen om prissætningen på produktet, ligesom vi som altid vil hjælpe vores kunder med at markedsføre deres grønne indsatser.

 

Ladestanderløsning

Vi oplever en stor efterspørgsel efter ladestandere, og i forlængelse af vores nye ejerskab med NRGi har vi alle forudsætninger for at kunne hjælpe alle danske virksomheder.

I NRGi koncernen findes også ELCON, der hjælper med at opsætte ladestandere. Vi kommer til at præsentere jer for et simpelt koncept, hvor I selv kan være med til at bestemme tilbagebetalingstiden for investeringen – det skal altså ikke være for indviklet at tilbyde kunder og medarbejdere en mulighed for at lade elbilen op.

Vores kunder skal vide:

  • Hvad det koster at implementere ladestandere
  • Hvornår investeringen forventes at være tjent hjem igen

 

Nyt elprodukt

Hvis du er typen, der kan lide en kombination af sikkerhed og variable priser på jeres elaftale, men samtidig ikke har den fjerneste idé om, hvornår det er bedst at handle sikkerhed – så har vi den rigtige løsning til dig.

Hvis du i forvejen er sikker på, at SPOTprisen er det eneste rigtige for din virksomhed, eller du er overbevist om, hvornår du skal handle sikkerhed – er produktet helt sikkert ikke noget for dig. Alle andre kan glæde sig til vores nye produkt: PORTEFØLJE fast.

 

FLEXydelser

I branchen er det helt store tema i tiden FLEXydelser.

Det er mest interessant for de virksomheder, der har ledige ampere til rådighed eller udstyr, der allerede nu kan øge eller reducere elforbruget. Vi ønsker en logisk, transparent og tryg løsning for vores kunder og vil i den forbindelse bruge vores energirådgivere til at sikre de bedst mulige forudsætninger for produktet til vores kunder.

I sin enkelhed kan danske virksomheder blive betalt for at hjælpe med at balancere elnettet.

Det sker ved, at de i korte tidsperioder på minutter eller sekunder kan øge eller reducere elforbruget.

Kompensationen afhænger af de timer, virksomheden står til rådighed.

Vi vender stærkt tilbage med mere nyt snarest og glæder os til at tage en snak med jer om de nye produkter.

Emner: PPA, Ladestander, FLEXydelser, Elaftaler

Seneste blogindlæg:

God sommer 2024

read more

Nye produkter på vej

read more

Rådgivernyt uge 25 - Status på 1. halvår 2024

read more

A clear and bold header