Scanenergi energioptimerer erhvervslivet i Grindsted.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 09 oktober, 2018

header-picture

Scanenergi energioptimerer erhvervslivet i Grindsted

Gennem de sidste mange år, har vi, hos Scanenergi, arbejdet hårdt på at opnå den nødvendige viden inden for energioptimering. Denne viden bruger vi hver dag til at hjælpe vores kunder med at energioptimere på deres totale energiforbrug.

Som en bonus, har vi konstateret, at vores kundetilfredshed stiger i takt med antallet af leverede rådgivningsprojekter ved de enkelte kunder.

Processen starter som oftest med en identifikationsfase, hvor vi sammen med vores kunder, finder det eller de områder de ønsker belyst med fokus på;

  • Omkostninger ved nuværende løsning
  • Investeringsniveau
  • Tilbagebetalingstid
  • Tilskudsmuligheder
  • Værdien af potentielle energibesparelser

Efterfølgende tilbyder vi ligeledes vores kunder at sikre implementeringen af det/de givne projekter. Dette er dog ikke en nødvendighed. Vigtigst for os er, at kunden får implementeret til gode for deres økonomi og miljøet.

Vores erfaring er, at vi i gennemsnit finder 20% i energioptimeringspotentiale med en tilbagebetalingstid på under 36 måneder. Realisering af potentialer med en længere tilbagebetalingstid, kan dog være relevante ved f.eks. en kommerciel eller medarbejdermæssig merværdi.

Vi har i et tidligere blogindlæg skrevet om omkostningerne ved energirådgivning.

Scanenergi arbejder primært med egne erhvervskunder. Vi er ejet af en række forsyningsselskaber rundt om i landet, herunder GEV A/S, et multiforsyningsselskab beliggende i Grindsted.

GEV arbejder på at energioptimere egne bygninger i Grindsted og omegn for at understøtte virksomhedens ambition om at blive et bæredygtigt multiforsyningsselskab.

Endvidere ønsker man at hjælpe til med den grønne omstilling, samt at udbygge en værdiskabende relation til erhvervslivet i lokalområdet. Derudover er målet, naturligvis, at virksomhederne begynder at arbejde med implementering af relevante potentialer. For at understøtte dette, har de taget kontakt til Scanenergi for hjælp til det udførende arbejde.

Konkret ønsker GEV at tilbyde mellemstore virksomheder med et passende forbrug i deres forsyningsområde hjælp til at blive klogere på optimeringspotentialet i den enkelte virksomhed.

Kampagnen vil således blive finansieret af GEV.

Forudsætningerne for at sikre en vellykket kampagne, der lever op til ambitionerne, er gode. Vi vil senere holde jer orienteret om vores erfaringer og resultater på kampagnen.

Sluttelig vil jeg minde jer om at få taget hul på energioptimeringen. Der er i mange tilfælde tilskud at hente til investeringen, bl.a. ved at sælge jeres energibesparelser. Læs også vores blogindlæg fra tidligere på året omkring konsekvenserne for energiforliget 2018 eller du kan downloade vores guide til energitilskud.

Du er velkommen til at give os et ring på 9992 9099 eller sende os en mail via kontaktformularen, hvis du gerne vil høre mere om, hvad energirådgivning kan gøre for dig og din virksomhed. Og husk: vores rådgivere er 100 % uvildige. Det vil sige, at de altid tager udgangspunkt i dit behov.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger, salgschef

Emner: Energioptimering, Energibesparelser

Seneste blogindlæg:

Rådgivernyt - Fornyelse af det lovpligtige energisyn

read more

Halvvejsstatus på 2020

read more

Markedsrapport uge 25 2020

read more

A clear and bold header