Hvem er Scanenergi?.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 02 februar, 2023

header-picture

I år er det 25 år siden, at Scanenergi A/S blev stiftet af 13 danske forsyningsselskaber efter liberaliseringen af el-markedet.

Meget er sket på de 25 år – både på elmarkedet og hos Scanenergi.

Det startede med salg af el

Scanenergi startede med udelukkende at sælge el – og det produkt har hængt ved i alle 25 år. Porteføljen har udviklet sig fra primært at indeholde SPOT-, FAST- og FLEX-aftaler, til at omfatte flere varianter og ikke mindst flere produkter med en grøn vinkel.

Først var det VANDenergi fra Norge, som siden blev erstattet af dansk VINDenergi. Så kom KLIMAtiltag og senest KLIMAskov.

Alt sammen produkter, som lægger sig op ad din el-aftale og gør det muligt at tænke i grønne baner i forlængelse af dit strømforbrug.

Fokus på energirådgivning

Når du vælger el-aftale, handler det om at få den rigtige løsning for dig. Den rigtige løsning hænger ofte sammen med økonomi, og den billigste strøm er nu engang den, du ikke benytter.

Derfor tilføjede vi i 2005 et strategisk fokusområde: Energioptimering. Formålet var fra dag ét at være din uvildige og professionelle sparringspartner, som hjælper dig med at få overblik over, hvor du kan spare på og optimere dit energiforbrug.

Tid til grøn optimering

Siden 2021 har vi taget energirådgivning og grønne produkter skridtet videre. Vi kalder det grøn optimering, og den er omdrejningspunktet for det Scanenergi, som du møder i dag.

Det betyder øget fokus på el-aftaler med en grøn vinkel. Det betyder øget fokus på energirådgivning. Og det betyder øget fokus på CO2-udledning – kortlægning og ikke mindste reducering af den enkelte virksomheds udledning.

Grøn optimering handler om at gøre det nemt for dig at fortælle om dine gode tiltag. Du får en grøn stjerne, for hvert tiltag, du gennemfører – og med stjernerne følger markedsføringsmateriale, som du kan bruge internt og eksternt.

Medarbejdere skaber tryghed

Da Scanenergi blev stiftet, var vi en håndfuld medarbejdere i Herning. Efterhånden som virksomheden voksede, blev der behov for større lokaler. I dag holder vi til godt 10 km længere mod øst – i Ikast – hvor 40 medarbejdere hver dag kæmper bravt for at levere gode løsninger til dig og vores øvrige kunder, så I er tilfredse med samarbejdet – og forlænger det.

For at kunne levere den bedst mulige service til dig, er det afgørende, at vores medarbejdere er tilfredse.

Derfor er vi stolte over, at vi igen i år ser flotte resultater i vores medarbejdertilfredsundersøgelse – resultater, som underbygges af, at vores nuværende medarbejdere har en høj gennemsnitlig ansættelse på otte år.

Det tror vi, at du også nyder godt af. Når der fx i 2022 har været et rystet el-marked, giver det dig sikkerhed og tryghed at blive mødt af et erfarent team, som med rolig hånd søger at hjælpe dig bedst muligt – også selvom det er svære budskaber, vi skal formidle.

Præcis som med vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse, viser vores kundetilfredshedsundersøgelse også øget tilfredshed. Det er vi bestemt også stolte over.

Læs mere om vores seneste kundetilfredshed

Visionen fremad er klar

Vi vil på et bæredygtigt grundlag være danske virksomheders foretrukne leverandør at el og energiløsninger.

Sådan lyder vores vision. Og i videoen nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder:

Vi arbejder ud fra, at løsninger er forskellige, fordi virksomheder er forskellige. Derfor er dialog vigtig.

Vil du i dialog med os? Kontakt os og lad os samme se på potentialet i et samarbejde.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Grøn strøm, Energibesparelser, Elpriserne, Kundetilfredshed

Seneste blogindlæg:

God sommer 2024

read more

Nye produkter på vej

read more

Rådgivernyt uge 25 - Status på 1. halvår 2024

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER