Video - Elaftaler i en usikker tid.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 28 maj, 2020

header-picture

Video: Elaftaler i en usikker tid

Så du med da vores COO, Jens Brøgger, fortalte om elmarkedet, og hvordan vi har hjulpet vores eksisterede kunder med elaftaler i denne lidt usikre tid? Nu har du mulighed for at se (eller gense) webinaret.

I dette blogindlæg får du mulighed for at se eller gense webinaret: ”Sådan sikrer du fordelagtige el-aftaler i en omskiftelig tid”. Webinaret blev afholdt fredag d. 15. maj 2020 med deltagelse fra en lang række store og mindre virksomheder.

Baggrunden for optagelsen er at give dig aktuel viden om udviklingen i markedet og inspiration fra relevante kundecases, så du kan træffe de bedst kvalificerede valg og finde optimale løsninger for din virksomhed.

2020 på elmarkedet

Udviklingen i 2020 har givet flere af vores kunder anledning til enten at vurdere eller revurdere deres elaftale. Det kan du læse om i blogindlægget: ”En status på elprisen

I det hele taget har udviklingen i 2020 været årsag til mange interessante dialoger med vores kunder, idet mange har søgt yderligere viden om elprisen og udviklingen for at finde de bedste løsninger og muligheder for deres virksomhed.

Webinaret – en kort gennemgang

Med udgangspunkt i disse dialoger, har vi sammensat et webinar, hvor vi på 39 minutter giver dig et indblik i elmarkedet – også i en usikker tid.

Vi kommer igennem følgende punkter:

  1. Kort om Jens og Scanenergi?
  2. El-markedet
  3. Hvordan vi har hjulpet vores kunder
  4. Løsninger
  5. Hold dig orienteret

New call-to-action

Få endnu mere viden om elmarkedet

I den sidste del af seminaret anbefaler vi dig at tilmelde dig vores månedlige markedsrapport, så du hurtigt og nemt kan holde dig orienteret om udviklingen på elmarkedet. Markedsrapporten bliver udgivet af vores kompetente elhandlere, som giver dig relevant viden om markedet og et forsigtigt kig ind i den fremtidige udvikling.

Læs seneste markedsrapport og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte en af mine gode kollegaer.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

COO

Emner: Vindenergi, Bæredygtighed, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Markedsrapport uge 3 2021

read more

Grøn energi - den højeste standard

read more

Velkommen til 2021

read more

A clear and bold header