Velkommen tilbage.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 10 august, 2023

header-picture

Hos Scanenergi er sommeren nu slut. Vi er ladet op igen, og klar til at hjælpe danske virksomheder med at minimere energiomkostningerne.

Dårligt sommervejr

Sommeren blev ikke så dyr som frygtet – det dårlige sommervejr har resulteret i lave SPOTpriser. I næste uges markedsrapport fortæller vi om forventningerne til resten af året samt de kommende år.

De kunder, der i indeværende år har valgt en SPOT-aftale, kan forventeligt se frem til at 2023 ikke blev lige så ubehagelig dyr som 2022. Her endte SPOTprisen som bekendt historisk højt med et gennemsnit på 1.622,85 DKK/MWh på DK1 og 1.556,85 DKK/MWh på DK2.

Vi forventer i højere grad, at året kommer til at minde om det næst dyreste år nogensinde nemlig 2021, hvor SPOTprisen i gennemsnit var 655,48 DKK/MWh på DK1 og 653,78 DKK/MWh på DK2.

Skal du søge tilskud?

En anden god nyhed er, når du kigger på tilskudsmulighederne. Her er der stadig ca. 150 mio. DKK tilbage i Erhvervspuljen til energibesparende tiltag. Det svarer til 38% af den oprindelige pulje.

Det er jo alt sammen positivt – men det betyder også, at det er nu, du skal handle, hvis du vil søge om tilskud til dine projekter. Puljen lukker nemlig for ansøgninger til indeværende år tirsdag den 3. oktober.

Tag fat i os for at høre nærmere om dine muligheder og læs mere om tilskudshjælp.

Vi ses derude i efteråret.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energibesparelser, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Rådgivernyt uge 21 - Sommer & solceller

read more

6 typiske spørgsmål om elmarkedet

read more

Sikkerhed til din elaftale – kan det betale sig?

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER