Rådgivernyt - Sådan får du støtte.

Skrevet af Martin Røjkjær Knudsen - 05 december, 2019

header-picture

Hos Scanenergi hjælper vi dig med at arbejde med energieffektivisering, spare penge på bundlinjen og få støttekroner til energirådgivning.

Måske har du allerede en idé om, hvor du kan forbedre dit forbrug, måske er du på bar bund. Uanset hvilke tanker, du har gjort dig, er vi din erfarne og uvildige energirådgiver, som tager udgangspunkt i din virksomhed, dine mål og din konkrete situation.

Efter besøget udarbejder vi en rapport, som giver dig overblik over dit energiforbrug og hvilke tiltag der skal til, for at ændre dette. Det kan fx være at konvertere varmeforsyning til energieffektive varmepumper, skifte belysning til LED eller modernisere et gammelt ventilationsanlæg.

Der er økonomisk hjælp at hente

Det er ikke gratis at spare penge. Ud over investeringer i selve optimeringstiltagene, er der også en omkostning til energirådgiveren; men der er yderligere økonomisk hjælp at hente.

Der findes nemlig flere puljeordninger ­– regionalt og fra EU – som yder tilskud til energirådgivning. Hos Scanenergi er vi up-to-date på disse puljer, så vi kan guide dig til, hvor og hvordan du kan søge om tilskud til din energirådgivning og eventuelt til dele af dine energibesparelser.

Vil du vide mere om EU-støtte? Læs blogindlægget Få støtte til din energirådgivning 

Lige nu er der fx åbnet op for endnu flere muligheder for at søge støttemidler til helt eller delvist at dække omkostningen til en energirådgiver. Typisk udløber disse puljer, når beløbsgrænsen er nået, men pt. er der fortsat penge i puljen ­– og måske nogle af de penge, skulle gå til din energirådgivning?

Vi kan også hjælpe dig

Over det seneste år har vi oplevet en eksplosiv vækst i antallet af kunder, der kan opnå støtte til energirådgivning.

Et lokalt eksempel er Ringkøbing-Skjern Kommune og erhvervsråd, som tilbyder gratis rådgivning til lokale virksomheder. Scanenergi deltager som uvildig rådgiver i dette projekt og har hjulpet flere små og mellemstore virksomheder med at skabe konkrete gevinster på bundlinjen.

Læs om projektet og se eksempler på, hvor der er besparelser at hente i blogindlægget: ” Energioptimering hvor det giver mest værdi.

Er din virksomhed også interesseret i at komme videre med energirådgivningsprojekter, og ønsker I hjælp til at søge støtte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mvh Martin

Emner: Energioptimering, Energibesparelser

Seneste blogindlæg:

Rådgivernyt - Fornyelse af det lovpligtige energisyn

read more

Halvvejsstatus på 2020

read more

Markedsrapport uge 25 2020

read more

A clear and bold header