Nyt elprodukt - PORTEFØLJEfast ekskl. profil.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 05 september, 2024

header-picture

Virksomhederne har de seneste år oplevet konsekvenserne af, at elpriserne svinger meget mere, end vi har været vant til.

Senest oplevede vi i 2022, at flere virksomheder var ekstremt udfordret grundet energipriserne, og flere måtte lukke som en konsekvens heraf.

Det har de seneste år betydet, at virksomhederne har ændret tilgang til, hvordan man indkøber el eller energi som helhed:

  • Ofte er beslutningen om el-produktvalg rykket et niveau op i virksomhedens organisation
  • Flere virksomheder søger sikkerhed på deres kommende elaftale

Forventningerne til fremtidens energipriser peger i øjeblikket ikke mod faste lave priser, men derimod mere usikre og svingende priser – se vores seneste markedsrapport her: https://blog.scanenergi.dk/blog/markedsrapport-uge-34-2024

Når I skal vælge jeres næste elaftale, er det vigtigt, at I forbereder jer ordentligt og finder en kompetent sparringspartner/leverandør.

I bør for eksempel altid forholde jer til, om I har ”råd” til undgå at købe sikkerhed på jeres el-aftale. Er I risikovillige og har i øvrigt det økonomiske beredskab til at kunne håndtere situationer som eks. 2022, bør I vælge en SPOTtime løsning.

Er I derimod til sikkerhed på jeres indkøb, åbner der sig en verden af muligheder, og øvelsen er at ramme det bedst egnede produkt til jer.

Vi oplever, at danske virksomheder har travlt, men ikke nødvendigvis har ressourcer til at følge elmarkedet tæt, og det forstår vi godt, selvom det er noget at det vigtigste for os.

Men netop derfor har vi lavet vores nye produkt PORTEFØLJEfast, der giver kunderne en fleksibilitet ift. andelen af sikkerhed, men samtidig tager timingen ud af markedet – se og læs mere om det her:

https://www.scanenergi.dk/erhverv/el/portefoeljefast-elaftale-ekskl-profil

Produktet passer til dig, der ønsker sikkerhed på din elaftale, men har erkendt, at det er umuligt at købe sikkerheden på ét bestemt tidspunkt, der altid er korrekt.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

https://www.scanenergi.dk/om-os/kontakt

Emner: Elpriserne, Elaftaler

Seneste blogindlæg:

Nyt elprodukt - PORTEFØLJEfast ekskl. profil

read more

Markedsrapport uge 34 2024

read more

Nye regler for Energisyn og Klimasyn

read more

A clear and bold header