God sommer.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 06 juli, 2023

header-picture

Det er blevet juli og dermed tid til vores sidste indlæg, inden vi drager på ferie.

Huskeliste inden ferien

Vi vil gerne hjælpe med at minimere dit energiforbrug, og traditionen tro har vi lavet en ”huskeliste” klar til dig, så du kan forberede virksomheden bedst muligt på at bruge mindst mulig energi i ferien.

Listen er sammensat af 4 gode råd og 8 ting på en tjekliste, som du (eller dine kollegaer) bør undersøge, inden du går på ferie.

Sådan sparer du energi i sommerferien

Efter ferien kan vi eventuelt sammen drøfte andre interessante tiltag for at minimere energiforbruget. Når I reducerer virksomhedens energiforbrug, er det stadig den bedste og mest sikre måde at minimere jeres energiomkostninger på – og samtidig er det en sikker grøn indsats.

Få overblik over mulighederne

Den rigtige el-aftale

Uanset hvor meget energi vi sammen sparer, vil der altid være behov for at bruge noget – uanset om det er el, olie, fjernvarme eller noget fjerde.

Hos Scanenergi har vi specialiseret os i at handle med el – og har gjort det siden 1998. Det betyder naturligvis ikke, at vi kan forudsige prisudviklingen, men det betyder, at vi har en masse erfaring bag os, og at vi er opmærksomme på tendenser, der kan påvirke prisen.

Det vigtigste for os er, at din el-aftale afspejler, hvordan du har det med risiko og længde på dine aftaler. For mange er en el-aftale stadig kedelig, og det er OK med os, hvis du tænker sådan – bare den er rigtig sammensat.

Udover en ”rigtig” el-aftale tager vores kunder ofte stilling til en række grønne tiltag (vi kalder det grøn optimering og grønne stjerner) der kan sikre et grønt fokus, men også en række tiltag der kan styrke den grønne kommunikation mellem dig og dine interessenter. Du kan altid finde inspiration fra andre kunder i vores cases.

Senest har CKJ Steel delt deres oplevelse i forbindelse med valg af el-aftale, grønne tiltag og samarbejdet med Scanenergi.

Læs casen om CKJ Steel

Har du brug for assistance i løbet af sommeren, kan du stadig kontakte os – der er altid nogen på kontoret til at hjælpe dig.

Ha’ en god sommer!

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Energibesparelser, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Tariftjek

read more

Rådgivernyt - Værd at vide om nettariffer

read more

Markedsrapport uge 45 2023

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER