Et hurtigt overblik - og velkommen tilbage.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 13 august, 2020

header-picture

Et hurtigt overblik - og velkommen tilbage

Vi håber, at du har haft en dejlig ferie. Hos Scanenergi er vi tilbage efter tre gode ferieuger, tanket op og klar til at tage fat igen. Vi starter sensommeren med at give dig et overblik over de vigtigste el-nyheder fra sommeren 2020.

Vi starter med tilbageblikket. Foråret var på mange måder spændende at følge og opførte sig meget anderledes, end vi forventede.

Få overblikket i blogindlægget ”Halvvejsstatus på 2020”

Det bringer efteråret 2020

Vi står nu foran et efterår, der på mange måder er interessant. Elpriserne er stadig attraktive for mange virksomheder, som løbende kontakter os for at sikre hele eller dele af deres fremtidige forventede elforbrug.

Skal vi kigge på dit elforbrug, er du meget velkommen til at kontakte os

Efteråret 2020 er det sidste halvår med den eksisterende aftale om energibesparelser, og en ny aftale er på trapperne for at erstatte den nuværende. Vi er netop ved at læse og forstå alle detaljer i den nye aftale, så du kan få det optimale ud af den nye ordning.

Få overblik over de væsentligste ændringer i aftalen i blogindlægget ”Nyt tilskud til energibesparende projekter”

Vi glæder os alt i alt til at komme i gang med et spændende efterår, hvor vi fortsat vil arbejde for at hjælpe både eksisterende og nye kunder med el-indkøb, energioptimering og grøn profilering.

Følg med her på bloggen, hvor vi løbende lægger relevante nyheder, tips og information op. Har du spørgsmål, kommentarer eller et emne, du ønsker, at vi skal skrive om, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi ses derude.

JENS BRØGGER

Emner: Energioptimering, Energibesparelser, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Markedsrapport uge 38 2020

read more

Hvor grønt skal dit energiforbrug være?

read more

Rådgivernyt - Nye energiafgifter og overskudsvarme

read more

A clear and bold header