Afgiftsguide 2021.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 18 marts, 2021

header-picture

Afgiftsguide 2021 - vær sikker på at du ikke betaler for meget for din energi

Traditionen tro får du igen i år adgang til Scanenergis afgiftsguide, så du nemt kan få overblik over hovedreglerne for godtgørelse af energiafgifter.

Scanenergis energiafgiftsguide 2021 er netop udgivet. Den giver dig (og din revisor) overblikket, så du hverken betaler for meget eller for lidt for din virksomheds anvendte energi.

Hent Energiafgiftsguide 2021

Læg særligt mærke til afgiften på elforbrug til komfort, som bliver ensrettet med afgiften på el til proces. Det betyder, at du kan søge fuld godtgørelse. Ensretningen betyder samtidig, at udnyttelse af el-baseret overskudsvarme også fritages fra afgifter, så det kan blive en endnu bedre forretning at udnytte overskudsvarme f.eks. til din virksomheds centralvarmeanlæg.

Reducer din virksomheds energiomkostninger yderligere

Der er mange måder at reducere dine energiomkostninger på. Mens afgiftsguiden medvirker til, at du ikke betaler for meget for din energi, får du her to gode råd til, hvordan du reducerer energiomkostningerne yderligere:

1: Brug kun den energi der er nødvendig

Den billigste energi er den, du ikke bruger. Hos Scanenergi A/S er vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde energioptimeringsløsninger, der passer til jeres behov.

2: Få de lavest mulige energipriser på selve indkøbet af energi

Det kan være en svær størrelse at blive klog på. For Scanenergi A/S handler det om, at du kender til dine fordele og ulemper inden du vælger risiko og længde på din elaftale.

Hver måned udgiver vores handelsafdeling en markedsrapport om den seneste udvikling på el-markedet

Vi er allerede i fuld gang med at hjælpe eksisterede og kommende kunder med ovenstående. Vil du også have en dialog om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Afgiftsguide 2021_blog uge 11

Flere gratis guides

Få adgang til andre relevante guides omkring energi, optimering, afgifter og tilskud. Fælles for dem alle er, at de har til formål at skabe yderligere værdi i din virksomhed.

Se alle gratis guides

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energiafgift, Energioptimering, Energibesparelser, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Status efter ferien

read more

Energirådgivernes bedste tip: Sådan sparer du energi i sommerferien

read more

Hvad kan de grønne stjerner?

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER