Klar til 2022.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 07 januar, 2022

header-picture

Godt nytår!

Når vi ser tilbage på 2021, er vi særligt stolte over vores gode resultater og stigende kunde- og medarbejdertilfredshed - og vi er nu klar til at tage hul på 2022..

Store udsving i elprisen

2021 var et år med historisk store stigninger på elprisen, og vi ser fortsat udfordringer for mange virksomheder ift. til prisudviklingen på elmarkedet. De virksomheder, der helt eller delvist har sikret sig mod de stigende elpriser i deres elaftale, vil formentligt være både tilfredse med deres valg og rolige ift. udviklingen.

Omvendt vil de virksomheder, der har valgt at få årets leverance af el til SPOTpriser, være ekstra opmærksomme på udviklingen. 2021 var et hårdt år for SPOTkunder, og vi forventer på nuværende tidspunkt, at 2022 bliver endnu dyrere.

Læs om udviklingen i vores seneste markedsrapport

For at give dig mest mulig information og den bedste rådgivning, har vi valgt at supplere den månedlige markedsrapport med et nyt tiltag – mere om det i uge 3.

Den letteste måde at undgå unødige omkostninger til energi, er fortsat kun at bruge præcis den energi, der er nødvendigt til en effektfuld drift af din forretning – og ikke en KWh mere. Som altid er du meget velkommen til at kontakte vores energirådgivere til en snak om, hvilke tiltag der giver mening i din virksomhed.

Grønne indsatser

Vi ser fortsat en stor efterspørgsel efter klimaforbedrende energiprodukter.

Det er typisk:

Danske virksomheder er meget villige til at investere i klimaforbedringer og samtidig gode til at bruge disse indsatser i profileringen af virksomheden. Alle vores klimaprodukter understøtter begge ovenstående behov.

Kontakt os for at høre mere om hvilke klimaprodukter, der vil passe til din virksomhed.

Nyt klimaprodukt: KLIMAskov

Med et nyt år lancerer vi traditionen tro også en produktnyhed.

Vi vil sammen med vores kunder forbedre det samlede CO2-aftryk ved at plante KLIMAskov i Danmark.

Vi har store forventninger til projektet, og har allerede oplevet en stor interesse fra flere kunder, der ønsker viden om mulighederne og vilkårene for projektet.

Læs om KLIMAskov

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Bæredygtighed, Elpriserne, Kundetilfredshed

Seneste blogindlæg:

KLIMAskov 2024

read more

Markedsrapport uge 14 2024

read more

Rådgivernyt uge 12 – er din virksomhed omfattet af de nye regler for Energisyn?

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER