Energisyn – gør det til en god forretning.

Skrevet af Scanenergi - 12 oktober, 2016

header-picture

Erhvervslivet raser! Det er spild af penge og tid!

Det lovpligtige Energisyn, der trådte i kraft i 2016, har afstedkommet en del negative artikler efterhånden. Men lægger man dem fra sig et øjeblik, og i stedet kigger på potentialet i energisynsrapporten, kan det faktisk godt lade sig gøre at finde positive aspekter, der kan hjælpe de danske virksomheder med at spare på energiomkostningerne.

Du kender det sikkert selv – i dagligdagen er der fokus på, at driften kører optimalt, og at virksomheden dermed lever op til sine produktionsmål. Men det betyder også, at den teknisk ansvarlige ikke altid har tid til at fokusere på energioptimeringer. Samtidig rummer de fleste produktionsvirksomheder mange forskellige processer og teknisk udstyr, hvilket gør det svært for den teknisk ansvarlige at være ekspert på alle områder omkring optimal drift og optimeringspotentialer.

Læs om hvordan du gør energisynet til en god investering

En uvildig rådgiver kan se nye muligheder

Brug derfor energisynet som en anledning til at få en ekspert ind udefra, som kan gøre det stykke arbejde, som dit tekniske team ikke har tid til. Han kommer med dugfriske øjne og en faglig viden, der måske kan se muligheder, som I slet ikke havde forestillet jer.

Så i stedet for at se energisynet som en unødvendig udgift til en ekstern energirådgiver, kan man også vende det om til en positiv ting. I får udført et uvildigt energisyn, som lever op til lovkravene, og som samtidig kan identificere besparelsespotentialer, som i sidste ende kan øge jeres konkurrencekraft.

Ekstra bonus ved energisyn

Derudover, som et par ekstra kirsebær på toppen, kan jeres virksomhed også opnå mindre følsomhed over for stigende energipriser, forstærke sin CSR profil, samt øge tilfredsheden blandt jeres interessenter – altså en bred styrkelse af virksomheden på flere fronter.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du vender dit obligatoriske energisyn fra noget negativt til noget positivt, så download vores e-bog ”Sådan gør du det obligatoriske energisyn til en god forretning.”

 Energisyn-fakta.jpg

Emner: Energioptimering, Energisyn

Seneste blogindlæg:

God sommer

read more

Mød energirådgiveren: Jens Dyrmose Lund Kristensen

read more

Markedsrapport uge 24 2021

read more

A clear and bold header