Video: Den grønne dagsorden – sådan får du en grønnere profil.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 10 juni, 2021

header-picture

Jens Brøgger og Ole Theibel Dahl deler deres viden og erfaringer om den grønne profil i danske virksomheder.

For nylig afholdt vi webinaret: Den grønne dagsorden – sådan får du en grønnere profil – nu har du mulighed for at se eller gense optagelsen.

Webinaret havde deltagelse af mange interesserede, primært fra de danske SMV-virksomheder, men også flere uddannelsesinstitutioner viste interesse i webinaret, hvilket underbygger de tendenser, vi oplever blandt vores kunder og erhvervslivet generelt – DER ER interesse for den grønne omstilling.

New call-to-action

Et eksempel på en ESG-rapport

Overvejer din virksomhed at lave en ESG-rapport? På webinaret kan du se, hvordan Ringkjøbing Landbobank, blandt andet i samarbejde med Scanenergi, har udarbejdet deres ESG-rapport. Rapporten fortæller om bankens indsatser indenfor miljø, samfundsansvar og god selskabsledelse.

Se Ringkjøbing Landbobanks rapport

Find det rette udgangspunkt

Udgangspunktet for arbejdet med ”den grønne dagsorden” er at finde et passende niveau for din virksomhed; et niveau der er realistisk, ambitiøst og værdiskabende.

Vi oplever, at der er stor interesse i arbejdet med at gøre den enkelte virksomhed ”grønnere”, men vi oplever også store forskelle i ambitioner og tilgængelige ressourcer.

Det vigtigste, inden du går i gang, er, at du gør dig klar på målsætningen (eller målsætningerne) med arbejdet. Det kan fx være at:

  • Øge interessen fra nye kunder
  • Øge medarbejdertilfredsheden
  • Modsvare krav fra kunder/leverandører
  • Bidrage til Danmarks klimaambitioner
  • Bruge det aktivt i markedsføringen af virksomheden

Model: Sådan implementerer du en grøn profil

På webinaret præsenterede vi en simpel model for implementeringen af arbejdet med at sikre virksomheden en grønnere profil. Modellen virker til både store, små og mellemstore virksomheder:

scanenergi-den-groenne-omstilling-model_23_2021

Som du kan se, spiller CO2-kortlægningen en væsentlig rolle i denne model. Vi har tidligere skrevet om vores CO2-kortlægning, og hvordan du kommer godt i gang med at bruge den – læs mere.

Se (eller gense) webinaret

Og tøv ikke med at kontakte Ole eller mig hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker vejledning til lige præcis din virksomheds vej til en grønnere profil.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Grøn strøm, Bæredygtighed, Klimatiltag

Seneste blogindlæg:

Markedsrapport uge 38 2022

read more

Mød energirådgiveren: Søren Johnsen

read more

Grøn Markedsføringspakke - fortæl om jeres grønne initiativer

read more

A CLEAR AND BOLD HEADER