Status efter ferien.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 04 august, 2022

header-picture

Velkommen tilbage

Ferien er for de fleste slut, og hos Scanenergi er vi klar til at tage fat igen.

Foråret blev som bekendt noget anderledes, end det forventede. Ganske vist var elpriserne hen over efteråret 2021 stigende, men prisudviklingen er nu alligevel overraskende for de fleste.

Det lader til, at priserne bare bliver ved med at stige, og hver gang man fornemmer, at nu kan elprisen da ikke blive højere, stiger den igen.

I skrivende stund skal vi forvente, at SPOTprisen er på mere end 200 øre resten af 2022 – med et historisk perspektiv er det helt uvirkeligt og skræmmende for både mange virksomheder og private. Det presser økonomien, når udgiften til el stiger med ca. 1000% ift. 2020-priserne.

Hvad kan I gøre ved elprisen?

Det er vigtigt, at I får de input, I har brug for, for at kunne vælge de bedste løsninger til jeres virksomhed. Vi kan ikke ændre på prisudviklingen, men prisudsving skal ledsages af input til jer.

Markedet er blevet mere ”besværligt” og stiller øgede krav til de danske leverandører af el ift. information og vejledning til både private og virksomheder.

Tiden er til, at I retter fokus mod det, I kan gøre noget ved,

Særligt vores rådgivningsafdeling mærker behovet fra kunder, der ønsker at reducere energiomkostningerne. Det kan ske både i en reducering af forbruget, men specielt viden om konverteringer af varmekilder er efterspurgt.

Grønne tiltag i høj kurs

Vi oplever stadig, på trods af de stigende energipriser, en øget efterspørgsel efter grønne tiltag. Vores bud på grønne tiltag, samt fortællingen om jeres indsatser, er 5 grønne stjerner – hver stjerne repræsenterer et grønt tiltag.

Med hvert tiltag følger desuden let implementerede markedsføringsmateriale, der hjælper jer med at fortælle om jeres indsatser til jeres interessenter.

CTA-grønne-stjerner_02_uge31_2022

Læs også ”Hvad kan de grønne stjerner”

Indenfor de kommende par uger lancerer vi en opdateret markedsføringspakke med nyheder og materiale, som kan hjælpe jer med at markedsføre og ”brande” jeres grønne indsatser.

Vi ser frem til et spændende efterår.

Med venlig hilsen

Jens Brøgger

Emner: Energioptimering, Bæredygtighed, Elpriserne

Seneste blogindlæg:

Autobranchen – samarbejde med Scanenergi

read more

Markedsrapport uge 37 2023

read more

Skal du have en ny el-aftale i 2024?

read more

A clear and bold header