Får du den rette godtgørelse for dine energiafgifter?.

avatar

Skrevet af Jens Brøgger - 28 februar, 2020

header-picture

Får du den rette godtgørelse for dine energiafgifter?

Energiafgiftsguide 2020 lyder for de fleste ikke særlig interessant; ikke desto mindre kan udbyttet ved at gennemgå den, være ganske interessant for de fleste.

Hvert år udarbejder Scanenergi en energiafgiftsguide til danske virksomheder. Den har til formål at give dig et overskueligt overblik over, hvilke afgifter du kan søge godtgørelse for.

Guide til energiafgifter fra Scanenergi

Opdateret oversigt – til dig og din revisor

Vi er interesseret i at sikre, at du hverken betaler for meget eller for lidt pr. kWh. Det betyder også, at du skal have de bedste muligheder for at søge den helt rigtige godtgørelse for dit energiforbrug.

Hvert år sker der ændringer i regelsættet for energiafgifter; med vores guide har du alle de vigtigste informationer samlet ét sted.

Din revisor har formentlig styr på hvilke afgifter, der kan refunderes m.m. Vi oplever dog også, at energimarkedet er så tilpas indviklet, at selv en god revisor kan have brug for en overskuelig guide. Send evt. denne guide til din revisor og gør det nemt for ham/hende at få overblikket.

Flere gratis guides

Du kan ganske gratis få adgang til syv andre relevante guides omkring relevante emner indenfor energi, optimering, afgifter og tilskud. Alle guides har til formål at skabe yderligere værdi i din virksomhed.

Se alle gratis guides

Vil du skære yderligere på dine energiafgifter?

Den bedste måde at spare på dine udgifter til energi er ved at forbruge mindre energi. Vores energirådgivere er eksperter i at finde lige præcis de områder, hvor det giver mening for dig og din virksomhed, at optimere jeres energiforbrug.   

Kontakt os og aftal et møde

Jens Brøgger

Emner: Energiafgift

Seneste blogindlæg:

Markedsrapport uge 38 2022

read more

Mød energirådgiveren: Søren Johnsen

read more

Grøn Markedsføringspakke - fortæl om jeres grønne initiativer

read more

A clear and bold header