Varmepumper  - se om det kan betale sig at konvertere

Skrevet af Scanenergi den 17. marts 2017 11:29:35 CET

NB! Opdateret version

I forrige uge tog vi første dyk ned i energispareaftalen af 1. januar 2017. Helt overordnet set handler denne aftale om, at vi alle skal have bedre adgang til energioptimering. Det udmønter sig bl.a. i mere lige vilkår for alle, når der skal søges midler til projekterne bl.a. ved mere gennemsigtighed i branchen og skærpede vilkår.

Læs mere

Emner: Energispareaftale, Varmepumper

Energispareaftalen - her er hvad du skal have for øje

Skrevet af Scanenergi den 28. februar 2017 08:47:44 CET

Vi har nu haft lejlighed til at granske energisparaftalen lidt mere samt fået vendt nogle af punkterne med en række konsulenter fra dansk energi (vi skrev lidt om det tilbage i december). Vi vil i dette komme med et par overordnede betragtninger og ikke mindst et par datoer, det er værd at bide mærke i. Derudover har vi tre blogindlæg mere på vej, hvor vi vil gå lidt mere i dybden med nogle af fokusområderne i aftalen:

Læs mere

Emner: Energiafgift, Energioptimering, Energispareaftale

Energispareaftale 2016-2020

Skrevet af Scanenergi den 20. december 2016 09:34:13 CET

I fredags blev den nye energispareaftale langt om længe underskrevet. Om man er enig i aftalens punkter eller ej, så giver det nu jer som virksomheder et sæt faste rammer at arbejde ud fra.

Læs mere

Emner: Energispareaftale

2,1 milliarder i puljen ”VE til proces” afskaffes fra 2017

Skrevet af Scanenergi den 22. november 2016 15:04:20 CET

Som et led i den netop vedtagne PSO aftale (læs mere her) vil en række ordninger opleve store ændringer. VE til proces er en af de helt store puljer, der ser ud til at forsvinde. Den erstattes dog af en pulje på 375 millioner, der er øremærket til grøn omstilling. Hvad betingelserne er her, har vi dog ikke haft mulighed for at få en afklaring på indtil nu. Men vi følger naturligvis sagen tæt.

Læs mere

Emner: Energioptimering, Energispareaftale, VE til proces

Hvad er konsekvenserne af PSO aftalen for jer?

Skrevet af Scanenergi den 22. november 2016 15:03:30 CET

Så kom den længe ventede udmelding omkring PSO aftalen endelig. Og der har allerede været skrevet mangt og meget om emnet. Der er også stadig en masse uafklarede spørgsmål, som vi naturligvis vil følge op på den kommende tid.

Læs mere

Emner: Energioptimering, PSO, Energispareaftale, VE til proces